16. elokuuta 2011

Nyt se sit alkaa!


Musta on niiin kivaa kun koulu on alkanu kunnolla, vaikkakin aamulla on ollu hieman vaikeeta herätä.. Tänään koulu alko musiikilla JEE! Vaikka ei me ihan kunnolla päästykkään alottaa mitään. Tuntu niin hassulta, kun koulupäivä kesti niin kauan ja oli kuutta eri ainetta..



Sitten kun pääsin koulusta pyöräilin kotiin ja Mikael olikin jo odottamas mua. Kävin nopeesti kotona heittää treenikamat kassiin ja skootterin selkään. Ajeltiin kaupunkiin hakee mulle tet-paikka ja heti ekalla pääsin Hesburgeriin! Tääki on JEE! Viikko 40, mut voi sit bongata sieltä ennen klo 14:sta.Siitä sit riensin kauppaan ostaa ruokaa, kävelin sellasen salaattitiskin ohi, jossa oli ihania salaatteja. Mukaan otin sellasen ihanan broilerisalaatin. Maistu sairaan hyvältä. Vosin tehä joskus kotonakin sitä. Tääki on sellanen JEE!Harrastan siis cheerleadingia, kun nyt tulee ekaa kertaa täs kirjotettua. Tänää treenit oli parhaat, pitkästä aikaan. aikaisemmin oli ehkä havaittavissa pientä motivaatio puutosta, mut luulen et asia on korjaantunu. Tääki taas JEE!



Nyt on sit raukee, syöny ja liikkunu olo. Äsken päällystelin kirjoja ja vihkoja, et ne pysyis paremmassa kunnossa. Tänään on ollu hyvä päivä pitkästä aikaan. Ja huomenna toivottavasti vielä parempi, kun meen 11.15 kouluun, eikä kalenterissakkaan oo muutaku tyhjää! Tääkin vielä JEE! Tälläsiä mukavia päiviä vielä lisää kiitos!

<3 ronja

ps. kirjottakaa jos nää tekstit on tylsiä/pitkiä/lyhyitä/toive postauksia/kuvia/ihan mitä vaan! :) Joo kuvia kyl tulee olee enemmän, kun mun täytyy oppii et kameraa voi pitää mukana..  :D

pss. osaisko joku sanoo miks noi kuvat on noin huonolaatusii kun laitan tänne? :oo

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaiha pliis toi fontti .. Isommat kuvat , pidemmät postaukset, enemmän kuvia ja kunnon asiaa.

kiidos

Anonyymi kirjoitti...

HUONEPOSTAUS PLIIS<33

ronja kirjoitti...

Anonyymi: Tuolla on huonepostaus, mut se oli aika lattee, voin tehdä uuden kun oon saanut huoneeseen muutamii juttui seinille :)

Anonyymi: Tiedän ton kuva ongelman, koska en osaa pitää kameraa missään mukana :D Tää postailu on aika uutta.. Mut ehkä se tästä..