24. elokuuta 2011

tahtoo tattooon!!!

Viime talvena rupesin ruinaa äitiltä et saisinko tatuoinnin ja äiti oli sitten sitä mieltä että katotaan. Noh sitten sain kinuttua että rippilahjaks saisin. Mutta sekin sit vaa jäi kun sellasta täydellistä ei löytyny. Nyt mulla ois mielessä sellanen ihana, minkä haluisin. Teksti tossa olkapään yläpuolella.



Saatiin äitin kanssa idea et laitettais molemmille samaan kohtaan tekstit, joko samat tai erit, mut viittaa kuitenkin toisiinsa. Musta tosi hyvä idea ja toteutus kelpoinen :D


Oltiin papan synttäreillä ja räpsin vähän siitä kuvia, naama vaan piti sensuroida pois koko kuvasta :D Musta toi tollanen vanhalla tyylillä tehty tatuointi on ihan hieno. Noissa papnkin tatuoinneissa on aina joku tarina, tai näin se on kertonu.

Äitilläkin on muutama tatuointi. Tossa lavassa, käsissä ja alaselässä. Musta tatuoinnit on ihania. Itse oon sitä mieltä ettei niitä voi koskaan olla liikaa. Mut sit jos niitä ottaa ne täytyy olla laadukkaita ja hyvin tehty. Haluisin niskaan jonkunlaisen hienon ja sit olkapäähän kolme tummanpunaista ruusua. Mut niitä voinkin odotella ihan rauhassa. Haaveilla saa, mut ehkä ois vähän hassua, jos näin nuorella ois tosi tatuoitu kroppa.

Se olka tatuointi jää odottamaan tekstiä. Haluun että siinä on sellanen tarkoituksellinen "sanoma". Ehkä en sitä heti ens palkasta saa laitatettuu, mutta ehkä sit joskus.

<3 ronja

Ei kommentteja: