2. lokakuuta 2011

HERRANJUMALA!

Kun tein ton kysymyspostauksen olin sillä fiilingillä että multa kysytään about pari kysymystä. Ekat päivät näyttikin siltä mutta nyt kun tulin leiriltä kotiin tulin heti kattoo kommentit ja WOOW! Oli tullu hullusti kysymyksiä, enkä millään malta olematta vastata niihin! Ehkä voisin vähän aikastaa sitä vastaus päivää? :)

No mutta asiaan, eli viikonloppuna olin karsintakisaleirillä Vierumäellä. Otin lähtökuvia perjantaina, mutta kun tulin tähän koneelle en saanut niitä siirrettyy mun kamerasta, sitten olikin jo kiire ja koko postaus meni ihan harakoille. siksi teen sen nyt vähän näin niiku myöhään.. :D Meillä oli niin hauska reissu, mut nyt oon niin väsynyt, etten oo pitkään aikaan ollu. Hien, veren ja kyynelten ( ja ruoan!) täyteinen viikonloppu takana ja hengissä ollaan. Huomenna sit herään uuteen aamun ja tettiin Hesburgeriin! JEE! Pelkäsin että tuun herkuttelee tuolla leirillä, mutta niin ei käynyt, joten aamulla meen puntarille hyvillä mielin katsomaan onko + vai -.

Kun päästiin Vierumäelle mentiin sellaseen leirinalottamis juttuun, syömään ja harkkoihin ja syömään ja nukkumaan. Se missä me yövyttiin oli kun joku mielisairaala, ikkunat oli sellasilla ihme ketjuilla ja kaltereilla kiinni, kaikki seinät ja ovet oli iihan kolhusia ja sängyn aluset ihan likasia! Parasta kuitenkin oli se että siellä oli niiin hyvää ruokaa!










HAUSKAA OLI! <3
<3 ronja

Ei kommentteja: